KADOOS

KA-DOOS
Een warm gebaar voor patiënt en naaste

Helpt u mee?

Met trots presenteren wij KADOOS – de doos vol liefde, kracht en steun voor kankerpatiënten en hun naasten! In de strijd tegen kanker is KADOOS een stralend licht aan de horizon, gevuld met zorgvuldig samengestelde cadeautjes en hulpmiddelen die veerkracht, moed en controle kunnen bieden in moeilijke tijden.

Uw bijdrage aan KADOOS kan een significante impact hebben op de levens van mensen die te maken hebben met kanker. Door te doneren aan dit initiatief, draagt u bij aan het bieden van inspiratie en ondersteuning aan kankerpatiënten op hun pad naar genezing en heling. Uw steun kan hen herinneren aan de liefde en steun die er voor hen is, zelfs in de donkerste dagen.

 

Naast het verstrekken van prachtige cadeaus, bevat KADOOS waardevolle informatie en praktische richting over waar extra hulp en ondersteuning te vinden is op alle vlakken van positieve gezondheid. Uw donatie kan het kompas zijn dat kankerpatiënten naar de juiste bronnen van zorg en begeleiding leidt, waardoor ze een betere kwaliteit van leven kunnen ervaren tijdens of na kanker.Wij nodigen u uit om deel te nemen aan deze missie van hoop en troost. Uw donatie kan het verschil maken en helpen om KADOOS beschikbaar te maken voor meer mensen die het nodig hebben.

 

Waarom de KADOOS?

Er is gekozen voor een doos omdat dit op een tastbare wijze inzicht geeft in de mogelijkheden. Het is minder vluchtig dan het met de huisarts doornemen van een website, een vorm die door een deel van de patiënten als een drempel wordt ervaren. Een doos is tastbaar en concreet, waardoor het meer attentiewaarde heeft.

De patiënt neemt de doos mee naar huis en wordt daar op natuurlijke wijze telkens uitgenodigd door de mogelijkheden te lopen, als de doos in zicht is. Dit geeft patiënten de tijd om mogelijkheden op zich in te laten werken. De folders die tijdens de fase in het ziekenhuis werden uitgereikt kunnen in de doos worden gedaan, waardoor ze ook onder de aandacht blijven. Wat betreft onderhoud en beheer is het ook een voordeel te werken met een doos omdat de samenstelling van de inhoud makkelijk kan worden aangepast, door iets weg te laten of toe te voegen.



Dit zijn de sponsoren die de doos mede mogelijk maken

© 2024 Stichting Wegwijzer bij kanker - Powered by Maatos