Wil je bijdragen?

We zijn op zoek naar twee vormen van hulp voor onze stichting:

  1. 1. Vrijwilligerswerk
  2. 2. Financiële bijdrage
  1.  
  2. 1. Vrijwilligerswerk

Als je vrijwilligerswerk wilt doen voor een stichting die echt het verschil maakt voor mensen die geraakt zijn door kanker, dan is onze stichting een goede plek op dat te doen.

We hebben op dit moment behoefte aan mensen voor 3 verschillende functies binnen onze organisatie:

  1. – Persoonlijke Wegwijzer
  2. – Ambassadeur
  3. – Marketing en social media

 

  1. Persoonlijke Wegwijzer

Persoonlijke Wegwijzers zijn de steun en toeverlaat voor onze cliënten. Zij zorgen voor het persoonlijke contact via telefoon, chat en email. Na een boeiende training, die je grotendeels online in je eigen tijd kunt volgen, kun je diensten draaien op onze ‘helpdesk’. Je bepaalt zelf hoeveel je inzetbaar bent per maand, 2 uurtjes per week of per maand. Door het online systeem dat we gebruiken bieden we veel flexibiliteit. Je kunt naar ons kantoor in Purmerend komen om je dienst te draaien, maar je kunt ook thuis of zelfs op je werk beschikbaar zijn. Zolang je maar ongestoord kunt praten als iemand belt. Ook heb je contact met collega Wegwijzers, die jou inwerken en die je ook kunt ontmoeten tijdens intervisie bijeenkomsten en op ontspannende  vrijwilligersdagen. Meer informatie over de functie vind je hier.

  1. Ambassadeur

We zoeken vrijwilligers die namens de Stichting Wegwijzer bij kanker bedrijven en andere organisaties willen bezoeken of willen bellen om over ons aanbod te vertellen en verbindingen te leggen. Want hoe meer mensen weten van de Wegwijzer bij kanker, hoe meer mensen die weg naar ondersteuning kunnen vinden. Dus, ben je een goede netwerker, zie je snel mogelijkheden voor samenwerking, word dan een ambassadeur van ons.

  1. Marketing en Social Media

Hoe bekender we zijn als Wegwijzer bij kanker, hoe meer mensen de weg naar passende hulp en ondersteuning kunnen vinden. Vind je het leuk om actief te zijn op de social media platforms LinkedIn, Facebook, Instagram of TikTok? Wil je meewerken aan het verspreiden van onze boodschap via die kanalen? Laat het ons weten en we bespreken de mogelijkheden.  

Kortom, wil je werken als vrijwilliger, aarzel dan niet en neem contact met ons op via:

contact@wegwijzerbijkanker.nl of 085-0026014.

 

2. Financiële bijdrage

Stichting Wegwijzer bij kanker is een stichting zonder winstoogmerk. We bestaan van subsidies en donaties.

Wil je ons financieel steunen, dan kan dat door je donatie over te maken op rekening NL19 INGB 0675 0867 95 ten name van Stichting Wegwijzer bij kanker.

Wil je eerst met ons afstemmen over je eventuele schenking, dan kun je uiteraard daarover met ons contact opnemen: contact@wegwijzerbijkanker.nl. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden en werken vanuit het Win/Win principe.

Stichting Wegwijzer bij kanker heeft de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Hierdoor kan doneren aan onze stichting plaatsvinden onder gunstige voorwaarden. Giften zijn onder bepaalde voorwaarden bijvoorbeeld aftrekbaar van de belasting. Lees meer over doneren op de informatiepagina van de belastingdienst.

© 2024 Stichting Wegwijzer bij kanker - Powered by Maatos