Over ons

Over het Wegwijzerteam

Persoonlijke Wegwijzers

Als je ons belt, een mailtje stuurt of met ons chat heb je contact met één van onze Persoonlijke Wegwijzers. Hieronder zie je het Wegwijzerteam staan, zodat je er ook gezichten bij hebt.

portret Pearl Mau-Asam, over het Wegwijzerteam

Ambassadeurs

De ambassadeurs van Wegwijzer bij kanker vertellen ons verhaal aan de buitenwereld. Hierdoor leren meer mensen over het bestaan van onze website en helpdesk.

Ook kijken onze ambassadeurs naar mogelijkheden voor verbinding en samenwerking. Daardoor kunnen steeds meer mensen met kanker en hun naasten de ondersteuning vinden die zij nodig hebben. 

Remco, over Wegwijzer bij kanker
Remco van der Molen Kuipers
Ilse, over Wegwijzer bij kanker
Ilse Moerkerk
Bidjai Rangoe

Dagelijkse werkzaamheden

De dagelijkse werkzaamheden vóór en achter de schermen gebeuren veelal op ons kantoor in Purmerend, maar soms ook vanuit huis of in het land.

Ook werken we samen met gespecialiseerde freelance professionals. 

Manon van den Berg, over Wegwijzer bij kanker
Rebecca ter Mors, over wegwijzer bij kanker

Software partners

Wegwijzer bij kanker biedt overzicht via een website: www.wegwijzerbijkanker.nl.

Daarnaast bieden we persoonlijk contact via een helpdesk met telefoon, chat en email. 

De ICT systemen van de website en helpdesk moeten altijd goed werken; kanker is immers een sensitief onderwerp, waarbij je niet midden in een gesprek te maken wilt hebben met vastgelopen systemen of onbereikbaarheid.

Ook moeten onze vrijwilligers moeiteloos de software kunnen gebruiken van de helpdesk en altijd gemakkelijk toegang hebben tot de online trainingsmodules.

Daarom hebben we samenwerking gezocht met partijen die garant staan voor gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Deze partijen zijn niet slechts leveranciers, maar samenwerkingpartners die de systemen voor ons op maat maakten en zorgvuldig onderhouden.

Ook bieden ze technische support wanneer er vragen bij ons zijn. Hun kwaliteit bepaalt mede het succes van onze stichting, en daarom noemen wij hen hieronder met trots.  

© 2024 Stichting Wegwijzer bij kanker - Powered by Maatos