Video afspelen

Behoeftepeiling

Waar heb ik behoefte aan bij kanker? Wat heeft nu aandacht nodig in mijn leven? Waar ben ik uit balans en hoe kan ik dat herstellen? Een persoonlijk gesprek of een handig online-instrument kan je inzicht geven in jouw behoefte bij kanker. Hieronder vind je de mogelijkheden voor een behoeftepeiling op een rijtje.

Zit je in één van de volgende situaties?

Dan hebben wij extra ondersteunende informatie voor je op een rijtje gezet. Je leest het via de knop hieronder die de situatie beschrijft die op jou van toepassing is.

Video afspelen

Mijn positieve gezondheid

‘Mijn positieve gezondheid’ helpt jou te ontdekken waar jij behoefte aan hebt in jouw specifieke situatie bij kanker.

Je beantwoordt een aantal vragen en daarna krijg je een overzicht van wat belangrijk is voor jou. Als je wilt kun je de uitkomsten van de behoeftepeiling dan bespreken met iemand anders. Er is een vragenlijst voor volwassenen, voor kinderen en voor jongeren. Er is ook een eenvoudige versie.

Video afspelen

Lastmeter

Op de Lastmeter kun je aangeven hoeveel last je hebt op lichamelijk, emotioneel, sociaal en praktisch gebied. Veel zorgprofessionals kennen de Lastmeter. Je hebt daardoor een handige manier om te praten over waar jij behoefte aan hebt bij kanker.

Bel de Kanker.nl infolijn

Als je kanker hebt of een naaste bent van iemand met kanker, heb je misschien behoefte om met iemand te praten. De voorlichters van kanker.nl zitten elke maandag tot en met vrijdag van 12:00 tot 17:00 uur voor je klaar om met je te bellen.

Bellen met de kanker.nl infolijn kan gratis via 0800-0226622

Video afspelen

Alles op een rijtje - landelijk

Onder de groene knop vind je een PDF met een overzicht van landelijke organisaties die ondersteuning bieden bij behoeftepeiling.

Neem contact op

Chat met ons

Stuur een chatbericht. Je krijgt snel een antwoord.

Maandag t/m vrijdag 14:00 – 16:00 uur

Mail je vraag

Stuur een mailtje. Je krijgt altijd een persoonlijk antwoord.

Bel met ons

Bel ons direct. Of laat een voicemail achter. Dan bellen we je terug.

085 – 22 51 006

Maandag t/m vrijdag 14:00 – 16:00 uur

Bellen is kosteloos

© 2024 Stichting Wegwijzer bij kanker - Powered by Maatos